Det här är The Vine

The Vine är särskilt på grund av sin utmärkta design, som gjorts av den kända inredesdesignern Nini Andrade Silva. Förutom den exklusiva miljön, finns det femstjärniga aktiviteter och underhållning.  

The Vine har trevlig, flerspråkig personal och förser gästerna med bästa komfort och kvalitet, som utsökta egyptiska textilier i rummet, gratis skoputsning och tvättservice (mot extra avgift).

Parkeringen är gratis för alla gäster, som kommer i bil till Funchal. Det finns trådlöst internet överallt på hotellet, så man kan använda laptop var som helst. Ta till exempel med den upp till hotellets takterrass, där det finns en uppvärmd pool! Ta ett dopp i den 20m långa bubbelpoolen där utsikten är intagande.

På The Vine finns ett spa med vinterapibehandlingar som specialitet. Skäm bort dig själv med en härlig massage eller inpackning! Det kostar inget extra att gå till Thermal Garden, ångbastun och gymmet Innovation Fitness Lab, som ligger granne.

Den underbara utsikten från The Vines takterrass, den femstjärniga servicen och alla faciliteter, ger dig en oförglömlig upplevelse.


Se priser och boka online härGöm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.